Pilates Privé Sessies

single.jpg

Pilates Privé Sessies zijn ideal voor personen met specifieke behoeften of doelen en die de volledige één-op-één begeleiding en gerichte aandacht van hun Pilates Instructeur waarderen.  De Sessie wordt op maat gemaakt met een reeks oefeningen die speciaal zijn ontworpen voor de persoon met haar/zijn fysieke behoeften (bijvoorbeeld letsel, zwangerschap, danser, atleet).

U zult oefeningen doen op verschillende Pilates Apparatuur zoals de Reformer, Cadillac, Wunda Chair, Arm Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector alsook op de Mat.

Een Privé Sessie kan volgens beschikbaarheid op uw gemak worden gepland.

Pilates Trio Sessies

trio.jpg

Trio Sessies zijn ontworpen voor 3 personen.  In een Trio Sessie wordt ervoor gezorgd dat elke persoon de persoonlijke aandacht en instructie krijgt gedurende de workout. In een Trio Sessie, wordt op verscheidene  Pilates Apparatuur alsook op de Mat getraind.

Een Trio Sessie kan gepland worden volgens beschikbaarheid.

Pilates voor Kids

IMG_3531.JPG

Een veilig, gezonde, harmonieuze en leuke Pilates workout voor kinderen van acht jaar en ouder. Het is een op Mat gebaseerd programma in kleine groep. Het is bewezen dat kinderen die regelmatig Pilates beoefenen meer profiteren van een groot aantal voordelen, zoals verbeterde lichaamshouding, balans, coördinatie, concentratie, kracht en flexibiliteit. Deze training zal ook hun lichaam versterken en blessures helpen voorkomen, wat erg belangrijk is vooral als ze een andere sport beoefenen zoals zwemmen, tennis, voetbal of hardlopen. Gewoon een leuke en vooral gezonde manier van trainen met behulp van kleine rekwisieten. Reservatie is gewenst.

Pilates Duet Sessies

duet.JPG

Pilates Duet Sessies zijn ideal als U wenst te trainen met een vriend of een familielid al een Duet onder begeleiding van uw Pilates Instructeur.  Het is een geweldige oplossing voor 2 personen die graag samen willen trainen.

Een Duet traint op verschillende Pilates Apparatuur die de Studio te bieden heeft evenals op de Mat.

Een afspraak voor een Duet Sessie kan gepland worden op basis van onze bechikbaarheid.

Pilates voor Dansers

danse1.jpeg

Het programma “Pilates voor Dansers” is bedoeld om aan alle dansers een beter fysieke welzijn te bezorgen wat uiteraard leidt tot een betere ontwikkeling en prestatie van het lichaam. Dit specifiek programma heeft tot doel om aan alle dansers de mogelijkheid te geven om een maximale niveau te behalen in hun danstechniek alsook hun musculaire krach nog effieciënter te kunnen ontwikkelen, enige zwaktes te elimineren met tot resultaat een topprestatie van hun lichaam.

In deze sessies wordt gebruik gemaakt van alle Pilates Apparatuur en Klassieke Pilates Mat oefeningen.

Stretching

stretch_edited.jpg

Stretching

Kleine groepjes (min. 4, max. 8 personen) waarin U uw niveau van flexibiliteit voor andere activiteiten zoals fitness, dans en andere sporten zult verbeteren. Deze les verbetert je welzijn, je kracht en je uithoudingsvermogen in je dagelijkse activiteiten. Het stretchen zal ook spierpijn verminderen en vermoeidheid verminderen. Reservatie is gewenst.

Pilates sessies

The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem
The Pilates Studio Berchem

The Pilates Studio

Suzanne Karpati, geboren in Budapest (Hongarije) studeerde in haar geboortestad Klassiek ballet aan de “Hungarian Dance Academy”. Ze verhuisde later naar Antwerpen waar ze haar eigen Dans Studio opende in 1987 “Suzan’s Move Dance Studio”.  Na een intensieve opleiding van de Authentieke Pilates Methode bij Davorka Kulenovic (zelf opgeleid in New York door Romana Kryzanowska, opvolgster van Joseph Pilates) – “Pilates New York” in Stuttgart, richtte Suzanne haar eigen Klassieke Pilates Studio op in Antwerpen - “The Pilates Studio”.  Naast les geven in haar Studio, gaf ze ook Pilates aan dansers aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen.

 

Suzanne is een “3rd Generation” Klassieke Pilates Instructeur en heeft over de jaren talrijke intensieve workshops gevolgd met Pilates Ouderling Jay Grimes, Kathi Ross Nash, Dorothee Vandewalle, Pamela Pardi, Mejo Wiggin, Peter Fiasca, Brett Howard, Brooke Siler, Chris Robinson en Moses Urbano.

 

The Pilates Studio is een volledig ingerichte Studio met Originele Pilates Apparatuur van “Gratz”.